top of page

tors 14 dec.

|

Webinar via Google Meet

Webbinarium: Ideellt värdeerbjudande - att lyfta fram det unika med er organisation

Välkomna till ett webbinarium där vi ska prata om värdeerbjudande inriktat mot ideella organisationer. Under föreläsningen går vi igenom teori samt vanliga problem och utmaningar för ideella organisationer. Vi ger också konkreta förslag som ni kan ta med er och implementera i er verksamhet, direkt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Ideellt värdeerbjudande - att lyfta fram det unika med er organisation
Webbinarium: Ideellt värdeerbjudande - att lyfta fram det unika med er organisation

Tid och plats

14 dec. 2023 19:00 – 20:15 CET

Webinar via Google Meet

Om evenemanget

Välkomna till ett webbinarium där vi ska prata om värdeerbjudande (värdeförslag/värdeproposition), speciellt inriktat mot ideella organisationer. Under föreläsningen går vi igenom defenitioner, teori samt vanliga problem och utmaningar för ideella organisationer. Vi ger också konkreta förslag som ni kan ta med er och implementera i er organisation, direkt.

Begreppet värdeerbjudande handlar om att lyfta fram vad som gör er organisation unik. Värdeerbjudandet ska vara riktat mot målgrupperna och t.ex ge lösningar på problem. Värdeerbjudande för ideella organisationer skiljer sig ofta från de vinstdrivande företagen genom att det är samhället och människorna som står i fokus medan att göra vinst bara är sekundärt.

Detta webbinarium inleds med ett teoretiskt avsnitt om vad värdeerbjudande (värdeförslag/värdeproposition) innebär. Efter det pratar vi om ideella organisationers utmaningar när det gäller att förmedla budskap och erbjudanden som ger värde till målgrupperna. För ideella organisationer är det extra viktigt att bygga långsiktiga relationer med målgrupperna genom att ge god service, att skapa trovärdighet och transparens i organisationen.

Vi avslutar med att ta upp exempel på värdeerbjudanden som kan passa för just er organisation och den marknadsföring och kommunikation ni utför. Ni kommer att få konkreta tips som ni kan börja implementera på en gång i er organisation.

I slutet av webbinariet ger vi tid till att svara på frågor.

REGISTRERING:

För att delta i webbinariet behöver ni registrera er via formuläret nedan. Länken till Google Meets-mötet kommer att skickas till de e-postadresser som ni använde vid registreringen.

Instruktioner kring användning av Google Meet finns här: https://support.google.com/a/users/answer/9300131?hl=sv

Detta är ett återkommande webbinarium. Om ni inte kan delta vid detta tillfälle, så håll utkik i nyhetsflödet och i era inbjudningar för att få reda på när nästa tillfälle äger rum.

SPRÅK:

Webbinariet kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page