top of page

Hjälp föreningen att bli din framtida arbetsplats

Uppdaterat: 30 mars 2023

Föreningen står inför möjligheten att utvecklas till en fullständig arbetsplats. Efterfrågan ökar och vi befinner oss i en nisch som bara börjar täckas av andra organisationer. Samtidigt ser jag från min erfarenhet av frilansarbetet att många organisationer behöver paketlösningar där strategisk analys, design, webbutveckling och eventuell kommunikation ingår. Men även hjälp med projektarbete och administration behövs ofta. Däremot ska vi i föreningen göra en ordentlig brainstorming för att utveckla en hållbar verksamhetsmodell som ändå tar hänsyn till att vi är en icke vinstdrivande organisation.


För att göra allt detta behövs ett team av självgående volontärer. Om du känner att du har lite extra tid och energi, även om det handlar om 1-2 timmar i månad, du delar föreningens ändamål och/eller vill jobba på en arbetsplats som du själv skapat, är du varmt välkommen att kandidera till föreningens styrelse under kommande årsmöte eller bidra som medlem. Det kommer bli ett utmanande 2022 och just nu handlar det om frivillig insats men om vi lyckas med utmaningen, då kan vi tillsammans mot slutet av året gå på semester som anställda hos föreningen "Ideell Marknadsföring i Sverige".


Ifall du inte själv har möjlighet att vara med kanske du känner till någon annan som kan bli intresserad av detta projekt så tipsa då gärna personen om oss.


Tack på förhand och ha en fortsatt trevlig vecka!

Comments


bottom of page