top of page

Nytt på hemsidan

Uppdaterat: 15 mars 2023

Som ni kanske lagt märke till har vi under den senaste månaden gjort några uppdateringar på hemsidan och här följer en kort genomgång av dem:

  • Vi har ändrat stil på hemsidan till en mer ljusare och renare stil, gått igenom och fräschat upp former och kontaktuppgifter.

  • Vi har uppdaterat rubriken "Tjänster" och lagt till tjänsterna som vi som föreningen kan erbjuda i nuläget. Bland de nya tjänsterna finns det flera olika inom områdena strategi, kommunikation och digital marknadsföring, men också möjlighet att boka en coachning-session med vår expert för de mindre föreningar.

  • Vi har lagt till rubriken "Utbildning" där ni får möjlighet att se listan med våra färdiga webbinarier med undantag av de schemalagda där vi nu kan erbjuda webbinarier "on demand" i mån av vår tid.

  • Vi har lagt till rubriken "Om oss" där information om vårt koncept och styrelsepresentation finns samt berättar om hur föreningen grundades till att den startades.

Vi håller på att uppdatera och fräscha upp hemsidan hela tiden så har ni kommentarer, feedback och förslag - hör gärna av er!

Comments


bottom of page