top of page

Vi fyller 5 år!

Idag, 29 april 2024, fyller föreningen Ideell marknadsföring i Sverige 5 år! 🌞🥳🎈


Allt tar alltid längre tid än man förväntar sig, och ännu längre i den ideella världen. Det känns som om vi bara är i början och att det fortfarande finns så mycket att lära oss - både om ideell marknadsföring, så att vi effektivare kan arbeta mot vårt ändamål, men även om det praktiska arbetet med att driva föreningen. Hela processen började egentligen i oktober 2018. Det var dock den 29 april 2019 som vi officiellt blev registrerade med organisationsnummer, när vi mottog vårt registreringsbevis från Skatteverket.


Under dessa år har vi haft 40 olika personer som medlemmar och många mycket engagerade styrelsemedlemmar. Men även våra nära och kära – våra familjer, vänner och bekanta – som oundvikligen kämpade tillsammans med oss genom utmanande tider och firade våra viktiga milstolpar. Ibland satt de bokstavligen dygnet runt bredvid oss under förberedelserna av olika ansökningar.


Stort tack till alla som var med direkt eller indirekt under alla dessa år! Ett enormt tack även till vår publik som deltog i våra webbinarier eller som bjöd in oss att föreläsa – utan er skulle vår förening inte vara möjlig! 🧡


Med varma hälsningar,

Iryna Azaranka,

föreningens grundare och nuvarande ordförande

och hela IMIS teamet! 🌞

Comments


bottom of page