top of page

ons 22 juni

|

Webinar via Google Meet

Webbinarium: Att nå målgruppen finansiärer

Välkomna till ett webbinarium där vi ska prata om olika möjliga typer av finansiärer för icke-vinstdrivande organisationer och hur man når dem

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Att nå målgruppen finansiärer
Webbinarium: Att nå målgruppen finansiärer

Tid och plats

22 juni 2022 19:00 – 20:00 CEST

Webinar via Google Meet

Om evenemanget

Välkomna till detta kostnadsfria webbinarium om hur icke-vinstdrivande organisationer kan nå olika typer av möjliga finansiärer. För att delta i webbinariet behöver ni registrera er via formen nedan. Länken till Google Meets-möte kommer att skickas till de e-postadresserna som ni använder vid registreringen.

Instruktioner kring användning av Google Meet finns här: https://support.google.com/a/users/answer/9300131?hl=sv

INNEHÅLL:

Under en timme kommer vi prata om finansiering för ideella organisationer. Vi kommer att gå igenom olika typer av möjliga finansiärer till civilsamhället både privata personer och organisationer och prata om möjliga sätt för att nå dem med fokus på strategisk kommunikation. Det finns inga universella lösningar som passar alla men ni som representerar  icke-vinstdrivande organisationer av olika branscher och storlek kan åtminstone få inspiration som ni behöver testa om det kommer funka för just er. 

Till slutet av webbinarium kommer vi svara på era frågor.

Detta är ett återkommande webbinarium. För er som inte kan delta just detta datum och tid: webbinarium kommer upprepas i framtiden så ha koll på nyhetsflödet och inbjudningar.

SPRÅK:

Webbinarium kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page