top of page

ons 24 apr.

|

Webinar via Google Meet

Webbinarium: Grunderna i kommunikation för ideella organisationer

Välkomna till ett webbinarium där vi ska lyfta fram ett antal grundstenar som ideella organisationers kommunikation bygger på.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Grunderna i kommunikation för ideella organisationer
Webbinarium: Grunderna i kommunikation för ideella organisationer

Tid och plats

24 apr. 2024 18:30 – 20:00 CEST

Webinar via Google Meet

Om evenemanget

Under den här föreläsningen lyfter vi fram ett antal grundstenar som organisationers kommunikation bygger på, samt ger några verktyg som hjälper er att undvika olika typer av kommunikationsproblem. En av de viktigaste grunderna ligger i att skapa en gemensam profil, en gemensam värdegrund och ett gemensamt uttryckssätt. Detta för att skapa trovärdighet och igenkänning oavsett vem som representerar organisationen.

Människor kan ha olika uppfattningar om vad begreppen kommunikation och marknadskommunikation innebär, likheter och skillnaden dem emellan. En hjälp på vägen för att skapa en överensstämmande bild av begreppet kommunikation inom er organisation är att öka kunskaperna om kommunikationsprocessen.

Under webbinariet kommer vi att jämföra olika definitioner av begreppet kommunikation både utifrån marknadsföringsperspektiv och utifrån ett bredare perspektiv. Vi kommer också att diskutera vad kommunikationsprocessen innebär för icke-vinstdrivande organisationer. Vi kopplar kommunikationen till de teman som vi har diskuterat under tidigare webbinarier som värdegrund och värdeerbjudande.

I slutet av webbinariet ger vi tid till att svara på frågor.

REGISTRERING:

För att delta i webbinariet behöver ni registrera er via formuläret nedan. Länken till Google Meets-mötet kommer att skickas till de e-postadresser som ni använder vid registreringen.

Instruktioner kring användning av Google Meet finns här: https://support.google.com/a/users/answer/9300131?hl=sv

Detta är ett återkommande webbinarium. Om ni inte kan delta vid detta tillfälle, så håll utkik i nyhetsflödet och i era inbjudningar för att få reda på när nästa tillfälle äger rum.

SPRÅK:

Webbinariet kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page