top of page

tors 18 juni

|

Online

Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal

Under en timme kommer vi föreläsa och diskutera med er ideell HR med huvudfokus på medlemmar och styrelse, men även nämner ett par viktiga punkter kring personal.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal
Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal

Tid och plats

18 juni 2020 20:00 – 21:00 CEST

Online

Om evenemanget

Detta kommer bli ett testwebbinarium och vårt fösta tillfälle att använda Google Meet som ett webbinarieverktyg. Vi har valt det datumer för webbinarium baserat på era röster i Facebook grupp samt på den tiden som är kvar för att kunna förbereda det.

Ni kommer behöva skicka begäran för att gå med i detta videomöte när ni ansluter via länken som skickas till er i ett bekräftelsebrev. 

Ytterligare instruktioner till Google Meet ligger här: https://support.google.com/a/users/answer/9850339?visit_id=637277259044462745-742858817&rd=1 

INNEHÅLL: 

Under en timme kommer vi föreläsa och diskutera med er ideell HR med huvudfokus på medlemmar och styrelse, men även nämner ett par viktiga punkter kring personal. Vi kommer att prata om vad som motiverar folk att engagera sig volontärt i olika icke-vinstdrivande initiativ. Vi kommer även prata om olika nivåer på engagemang och varför även passiva medlemmar är viktiga. Vi fortsätter med att berätta om skillnaden mellan att vara en "vanlig" medlem och att sitta i föreningens styrelse och vad behöver ni tänka på när er organisation söker en ny styrelse.

Till slutet av webbinarium kommer vi diskutera tillsammans med er sådana vanliga frågor och situationer som, till exempel, när ni startar eller driver ett initiativ tillsammans med era kompisar som tappar intresse över tid.

Ideell Marknadsföring i Sverige är inte bara en organisation utan är en rörelse till nytta av hela ideella sektor, därför input av varje deltagare är extremt viktigt för att bygga och utveckla tillsammans kunskapsbasen som ni kan använda i era egna initiativ och projekt.

För er som inte kan delta just detta datum och tiden: webbinarium kommer upprepas i framtiden så ha koll på nyhetsflödet och inbjudningar.  

SPRÅK: 

Webbinarium kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page