top of page

ons 20 okt.

|

Webinar via Google Meet

Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal

Välkomna till ett webbinarium där vi ska prata om ideell HR med huvudfokus på medlemmar och styrelse, men även nämner ett par viktiga punkter kring personal

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal
Webbinarium: Ideell HR - hitta medlemmar, styrelse och personal

Tid och plats

20 okt. 2021 19:00 – 20:00 CEST

Webinar via Google Meet

Om evenemanget

Välkomna till detta kostnadsfria webbinarium om ideell HR. För att delta i webbinariet behöver ni registrera er via formen nedan. Länken till Google Meets-möte kommer att skickas till de e-postadresserna som ni använder vid registreringen. 

Instruktioner kring användning av Google Meet finns här: https://support.google.com/a/users/answer/9300131?hl=sv

INNEHÅLL: 

Under en timme kommer vi prata om ideell HR med huvudfokus på medlemmar och styrelse, men även nämner ett par viktiga punkter kring personal. Vi kommer att prata om vad som motiverar folk att engagera sig volontärt i olika icke-vinstdrivande initiativ och projekt, om olika nivåer av engagemang och varför även passiva medlemmar är viktiga. Vi fortsätter med att berätta om skillnaden mellan att vara en "vanlig" medlem och att sitta i föreningens styrelse och vad ni behöver tänka efter när er organisation söker en ny styrelse.

Till slutet av webbinarium kommer vi svara på era frågor.

Detta är ett återkommande webbinarium. För er som inte kan delta just detta datum och tid: webbinarium kommer upprepas i framtiden så ha koll på nyhetsflödet och inbjudningar.

SPRÅK: 

Webbinarium kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page