top of page

tors 28 apr.

|

Webinar via Google Meet

Webbinarium: Introduktion till ideell marknadsföring

Välkomna till ett webbinarium där vi ska introducera er till konceptet ideell marknadsföring samt svara på era frågor

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium: Introduktion till ideell marknadsföring
Webbinarium: Introduktion till ideell marknadsföring

Tid och plats

28 apr. 2022 19:00 – 20:00 CEST

Webinar via Google Meet

Om evenemanget

29 april 2022 fyller föreningen Ideell Marknadsföring i Sverige 3 år!! För att fira detta välkomnar vi er till ett kostnadsfritt webbinarium kvällen innan detta datum där vi ska prata om grunderna inom ideell marknadsföring som koncept samt svara på era frågor.

För att delta i webbinariet behöver ni registrera er via formen nedan. Länken till Google Meets-möte kommer att skickas till de e-postadresserna som ni använder vid registreringen.

Instruktioner kring användning av Google Meet finns här: https://support.google.com/a/users/answer/9300131?hl=sv

INNEHÅLL:

Under en timme kommer vi prata om ideell marknadsförings grunder samt konceptets specifik i Sverige. Vi kommer att gå igenom de skillnader som ideell marknadsföring har gentemot "vanlig" vinst-orienterad marknadsföring. Vi fortsätter med att berätta om de utmaningar som kommer med försök att tillämpa konceptet samt hur man löser konflikten mellan socialtjänse- och företagskultur som krockar i icke-vinstdrivande organisationer. Till slutet av webbinarium kommer vi svara på era frågor.

Detta är ett återkommande webbinarium. För er som inte kan delta just detta datum och tid: webbinarium kommer upprepas i framtiden ungefär vid samma datum så ha koll på nyhetsflödet och inbjudningar.

SPRÅK:

Webbinarium kommer att hållas på svenska med möjlighet att översätta till engelska, belarusiska och ryska.

Dela detta evenemang

bottom of page